Referenties

Cabsol is actief in tal van markten, op verschillende continenten. Of het nu gaat om advies over, ontwikkeling of productie van een kabel: wij zijn overal in thuis. Zo leverde Cabsol een 20 kV 1x500 mm2 aluminium kabel ten behoeve van de infrastructuur voor het tweede palmeiland in Dubai.

Wij ontwikkelden en leverden de complete bekabeling voor een 40 hectare kassencomplex in Rusland. Aangezien dit gebied in de winter een temperatuur kan bereiken van ruim 20 graden onder nul, hebben we gebruik moeten maken van materialen die zowel tegen hitte als extreme kou kunnen.

Ook hebben wij ervaring met energietoeleverende bedrijven in het Caraïbisch gebied. Wij leverden een 3-aderige 15 kV-verbinding voor Trinidad en Tobago.

Cabsol heeft de tijdelijke infrastructuur voor de Olympische spelen in Beijing ondersteund. Onze kabels hebben het mediacentrum, van waaruit alle radio en televisieuitzendendingen gecoördineerd worden, van spanning voorzien.

Vrijdag 4 juli werd in 'De Ondernemer' (bijlage Brabants Dagblad) een interview gelaatst met Cabsol omdat zij één van de Brabantse bedrijven zijn die bedrijfsmatig bij de Olympische Spelen betrokken zijn. Klik hier om het artikel te lezen.

Ook tijdens grote Europese sportevenementen laat Cabsol zien dat projecten van deze omvang ingevuld kunnen worden. Cabsol heeft de kabels voor de hoofdvoedingen van de 6 stadions geleverd. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn factoren die ook dit soort projecten tot een succes maken. Een opdracht waar we trots op zijn.