Cabsol legt zich toe op een breed scala van kabelproducten. Voor sommige toepassingen kunnen wij putten uit onze eigen reeks producten. Als er geen oplossing voorhanden is, kunnen wij een team van specialisten inschakelen dat in overleg met u maatwerk kan verzorgen. Of het nu gaat om laag- of middenspanning, aluminium of koperen geleiders, ‘gewone' of speciaalkabel, industriële kabels met afwijkende mantelmaterialen of kleuren, wij hebben het antwoord op uw unieke klantvraag.

De eigen reeks kabels van Cabsol is geschikt voor generieke toepassingen.
Sleutelwoorden hierbij zijn kwaliteit en duurzaamheid.

Advies
Bij tal van klantvragen adviseert Cabsol over toepassing van kabels of kabelsystemen. Met bijna 2 decennia praktijkervaring op zowel de nationale als internationale markt, weten wij altijd wel een oplossing te vinden die toegesneden is op uw specifieke situatie. U kunt rekenen op een snelle respons. We hechten belang aan een vlotte afhandeling van uw vraag.

Ontwikkeling
Voor de Nederlandse markt ontwikkelt Cabsol kabels en ook klantspecifieke hoogwaardige producten voor binnen- en buitenland. Ons doel is om een voorsprong te houden op de concurrentie waar het gaat om innovatie en ontwikkelingen. Desgewenst en waar nodig begeleiden wij typetesten bij gerenommeerde nationale en internationale instanties.

Productie
Cabsol laat kabels onder eigen naam produceren. Dit gebeurt bij onze partners die dezelfde doelen en waarden nastreven als Cabsol. Gezien de hoge kwaliteit die Cabsol en zijn partners nastreven, kan dit alleen succesvol zijn als dit gebeurt met een flexibele en klantgerichte instelling. Deze ingrediënten zijn noodzakelijk om snel en efficiënt in te kunnen spelen op uw klantspecifieke wensen.
Onze producerende partners zijn moderne, goed geoutilleerde fabrieken die gewend zijn te werken met de nieuwste hoogwaardige materialen en geavanceerde productiemiddelen. Bij de productie zullen wij nooit concessies doen aan kwaliteit. Een keihard gegeven waar u ons aan mag houden.

Kortom, Cabsol en zijn partners, een unieke combinatie met een uniek concept!