Cabsol b.v. - Cable Solutions

Welkom op de site van Cabsol B.V.

Cabsol is een innovatief bedrijf dat kan bogen op bijna 3 decennia ervaring in de kabelindustrie. Zowel binnen Nederland als internationaal zetten wij onze materiaalkennis en kennis van productieprocessen in. Zo vertalen we klantwensen naar hoogwaardige elektrakabels op maat of een complete infrastructuur van industriële kabels.

Twijfelt u of uw plannen voor bekabeling uitvoerbaar zijn? In onze optiek is elke situatie uniek. Standaard bestaat volgens ons niet. Wij gaan er vanuit dat voor elke vraag een oplossing mogelijk is. Al onze inspanningen zijn erop gericht om u die te kunnen bieden. Cabsol is een slagvaardig bedrijf dat direct werk maakt van uw wensen. Samen met klantgerichtheid en betrouwbare kwaliteit is een snelle levertijd een speerpunt van ons.

Wij brengen uw eisen en wensen in kaart en geven u een passend advies. Voor generieke toepassingen hebben wij een eigen reeks producten ontwikkeld, met zowel aluminium als koperen geleiders. Cabsol heeft echter ook de beschikking over een team van specialisten dat in samenspraak met u de optimale kabels kan ontwikkelen. De productie van deze klantspecifieke kabels is in handen van onze partners. Het betreft moderne fabrieken die met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken innovatieve kwaliteitsproducten weten te vervaardigen. U kunt hierbij denken aan afwijkende mantelmaterialen die bescherming bieden tegen extreme temperatuurverschillen.